2008-11-14 16:21:11• hírek • Czinzel László

Piacozott Túrós Lóránd képviselőjelölt

A szatmárnémeti Szamos piac árusaival találkozott péntek délelőtt Túrós Lóránd, az RMDSZ Szatmár megyei szervezetének képviselőjelöltje.

A szórólapozás és a golyóstoll-osztogatás csak másodrendű szereppel bírt a tegnapi piaclátogatáson, Túrós sokkal inkább az ott árusító kistermelők és kereskedők problémáira, megoldásra váró gondjaira volt kíváncsi.
- Elhamarkodott ígéreteket itt sem tettem és a jövőben sem fogok, szögezte le a hármas körzeti jelölt, csak olyan dolgokat ígérek meg - még kampányban is -, amelyek megvalósítására reális esélyt látok.

Túrós, aki elmondása szerint gyerekként maga is árult ezen a piacon, nagymamájának segítve, mindenkinek felhívta a figyelmét arra, hogy a jajokat-bajokat a nyilvánosnak hirdetett fórumokon felemlegetve lehet leginkább köztudomásra és a helyhatóságok tudomására hozni. A polgármesteri hivatalok által meghirdetett közmeghallgatások ezt a célt szolgálják, hangsúlyozta Túrós, de a parlamentbe bejutva maga is igyekszik szócsöve lenni a kisembereknek.

Lehet jobb körülményeket teremteni ezen a piacon is, mondta el többeknek is tegnapi Szamos piaci látogatása idején a képviselőjelölt: - Ami engem illet, mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a befizetett asztalbérleti díjból és a napidíjból minél többet tartsanak a piac kaszájában és használják azt a Szamos piac fejlesztésére, hiszen a jobb körülmények vevőknek, eladóknak egyaránt jó.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: